E. Prat Paz

Inicio » Artistas » E. Prat Paz

Descripción

Ver currículum
Les obres que presenta en aquesta exposició són de temàtica “figura” realitzades amb pintura acrílica, amb estudiada composició, qualitat i harmonització dels colors, amb un tractament personal de la interpretació de la figura humana en el context actual.

E. Prat Paz. Castellar del Vallès (Barcelona) és Doctor en Belles Arts per la Facultat de BBAA de la Universitat de Barcelona. Té obra al Fons d’Art del Banc Sabadell, Museu d’Agaete (Gran Canària), Fons d’Art Ajuntament Castellar del Vallès, i en diverses col·leccions privades de Catalunya, Espanya, França i Argentina. Des de l’any 1977 en que presentà la seva primera exposició individual ha realitzat més d’una trentena d’exposicions individuals i ha participat en nombroses exposicions col·lectives o de grup així com en diverses fires i salons Internacionals d’art.

En els tres darrers anys ha exposat individualment a New York (Estats Units), Lleida i, ha participat en Salons, i Exposicions d’Art, nacionals i internacionals Barcelona, Navarra, Milà, Mònaco, Madrid, París, Luxemburg i Berlín.

Guardonat en diferents certàmens, destaca la MENCIÓ D ‘HONOR al XXIII «Premi a la Pintura Jove» Sala Parés. Barcelona, 1981, el Primer premi Pintura Petit Format IV Certamen d’Arts Plàstiques Vila de Rota, Fundació Alcalde Zoilo, Cadis, 1985, el Primer PREMI al Paisatgisme III Saló Internacional d’Arts Plàstiques ACEA, Barcelona, 1998, havent estat seleccionat els anys 1978-81-84-86-88 al «Premi a la Pintura Jove» a la Sala Parés. Barcelona, i a la 7a i en la 8a Mostra d’Arts Plàstiques Generalitat de Catalunya.

Compte amb diverses crítiques i reportatges en Revistes d’Art i publicacions com REVISTART “Artistas de Hoy”, El Periódico (Josep Mª Cadena)”Primera Exposició a Barcelona”, La Vanguardia, Diario de Navarra, LLULL Institut Ramon Llull (New York), Núvol “Pintors sota l’ Ombra”, Gallery&Studio Arts Journal Fall 2020-Vol. 2 – Nº 1 – New York “Beauty and Deph in the Paintings of E. Prat Paz”, Critical text by Art Curator: Camilla Gilardi M.A.D.S. Art Milano Italy, Esteve Prat Exhibition in Monaco Sofia Belsito Van Gogh Art Gallery, Esteve Prat Peintre Exposition à París, Le Petit Atelier Art Gallery…

E. Prat Paz

Cerrar

-MENCIÓN DE HONOR al XXIII "Premi a la Pintura Jove" Sala Parés. Barcelona, 1981.
-PRIMER PREMIO Pintura Pequeño Formato IV Certamen de Artes Plasticas Villa de Rota, Fundación Alcalde Zoilo. Cadiz, 1985.
-PRIMER PREMIO al Paisatgisme III Saló Internacional d' Arts Plàstiques ACEA. Barcelona, 1998
-SELECCIONADO al "Premi a la Pintura Jove". Sala Parés. Barcelona, els anys 1978-81-84-86-88 i en la 7ª i en la 8ª Mostra d' Arts Plàstiques Generalitat de Catalunya.