E. Prat Paz

Inicio » Artistas » E. Prat Paz

Descripción

Les obres que presenta en aquesta exposició són de temàtica “figura” realitzades amb tècnica mixta amb la inclusió de full d’or fruit de la seva passió per la pintura per la investigació de la mateixa. Podran observar diferents tècniques, materials, colors absents d’estridències, amb estudiada composició, qualitat i harmonització dels colors, amb un intent d’avançar i innovar.

E. Prat Paz. Castellar del Vallès (Barcelona) és Doctor en Belles Arts per la Facultat de BBAA de la Universitat de Barcelona. Té obra al Fons d’Art del Banc Sabadell, Museu d’Agaete (Gran Canària), Fons d’Art Ajuntament Castellar del Vallès, i en diverses col·leccions privades de Catalunya, Espanya, França i Argentina. Actualment té obra exposada permanentment a Montserrat Contemporary Art Gallery de New York, NY, Estats Units.

Guardonat en diferents certàmens:
-MENCIÓ D ‘HONOR al XXIII “Premi a la Pintura Jove” Sala Parés. Barcelona, ​​1981.
-Primer premi Pintura Petit Format IV Certamen d’Arts Plàstiques Vila de Rota, Fundació Alcalde Zoilo. Cadis, 1985.
-Primer PREMI al Paisatgisme III Saló Internacional d’Arts Plàstiques ACEA. Barcelona, ​​1998
-SELECCIONAT al “Premi a la Pintura Jove”. Sala Parés. Barcelona, ​​els anys 1978-81-84-86-88 i a la 7a i en la 8a Mostra d’Arts Plàstiques Generalitat de Catalunya.
-SELECCIONAT al “Premi a la Pintura Jove”. Sala Parés. Barcelona, els anys 1978-81-84-86-88 i en la 7ª i en la 8ª Mostra d’ Arts Plàstiques Generalitat de Catalunya.

Web: http://www.esteveprat.com